Warning: The magic method VFB_Pro::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/2/d/fisktarnan.se/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/vfb-pro.php on line 78 Deprecated: Required parameter $per_page follows optional parameter $orderby in /customers/9/2/d/fisktarnan.se/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/admin/class-forms-list.php on line 287 Warning: The magic method VFB_Pro_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/2/d/fisktarnan.se/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/public/class-form-display.php on line 51 Deprecated: Required parameter $value follows optional parameter $element in /customers/9/2/d/fisktarnan.se/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/inc/class-form-builder.php on line 1026 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/2/d/fisktarnan.se/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/vfb-pro.php:78) in /customers/9/2/d/fisktarnan.se/httpd.www/wp-content/plugins/newsletter/emails/emails.php on line 181 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/2/d/fisktarnan.se/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/vfb-pro.php:78) in /customers/9/2/d/fisktarnan.se/httpd.www/wp-content/plugins/newsletter/emails/emails.php on line 182 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/2/d/fisktarnan.se/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/vfb-pro.php:78) in /customers/9/2/d/fisktarnan.se/httpd.www/wp-content/plugins/newsletter/emails/emails.php on line 183 Newsletter
Insert alt text here
Elanläggningen - Underskrifter
Glöm inte att skriva på underlaget gällande förändring av anläggningsbeslutet för att efter renovering kunna lämna över elanläggningen till TEAB.
Det har funnits möjlighet att göra det under två dagar förra veckan i kvarterslokalen. Får du lappen i brevlådan skickar du/ni den vidare efter påskrift så att det inte blir ett stopp i kedjan. Det går även bra att kontakta någon
ur styrelsen.
Är det fler som äger fastigheten behöver båda skriva på.
Tänk på att om samtliga lagfarna ägare (i många fall två per hushåll) är överens/skriver under, kan utgifterna minska då undantagsregeln säger att sammanträde kan undvaras om samtliga berörda skriver på en  överenskommelse, vår prövning blir på så sätt lättare och utredningsarbetet mindre omfattande.
Läs förslaget här
Insert alt text here
Kallelse extra årsmöte.

Kallelse till extra årsmöte kommer att skickas ut i samband med föreningsavgifterna.
Planerad 
dag för mötet är 10/10 och gäller fyllnadsval ny suppleant då en nuvarande flyttar.

Stryrelsen

Till vår hemsida
Städveckor
Städveckorna för hösten kommer att vara v.42-v43. Container kommer att finnas på plats på de vanliga platserna där de placeras på området den14/10 och töms den 28/10. Det är viktigt att minst en medlem från varje hushåll deltar! Engagemanget har överlag minskat, speciellt under städveckorna. Det borde ligga i allas intresse att vi har ett snyggt område och för att hålla kostnaderna nere behöver vi hjälpas åt. Alternativet blir att ta in entreprenör som sköter området.

Läs mer här om städning på området
Bordtennisbord i kvarterslokalen
Glöm inte att vi nu har ett pingisbord i kvartersgården som går att hyra för 50kr/tim.
Passa på att utmana vänner eller familj. Perfekt aktivitet i höstmörkret. Bokning görs på hemsidan.

Till bokningen
Avgifterna
Kommer under början av september ut i brevlådorna. Avgiften skall vara betald 30/9

Lucia samt 40-års firande
I år firar föreningen 40 år och det tänkte vi passa på att fira i december tillsammans med luciafirandet. Vi hoppas på en bra uppslutning och ett trevligt firande! Styrelsen kommer att återkomma längre fram med datum och tid för denna tillställning.

Grannsamverkan
Med det senaste inbrottsförsöket i radgaragen på minnet så vill vi ännu en gång poängtera vikten av grannsamverkan! Målet är att göra vårt bostadsområde oattraktivt för tjuven genom en ökad uppmärksamhet! Tänk på att låsa era garage, felanmäl eventuellt defekta lås. Tänk på belysning, var uppmärksam på avvikelse och ta hjälp av varandra om ni skall på resa. På hemsidan finns även inbjudan till informationskväll.

Till Grannsamverkan
Samfällighetsföreningen Fisktärnan.
Ändra din prenumeration    |    Visa online